Arculattervezés

Egy jól felépített weboldal bizalmat ébreszt, felkelti a figyelmet, és ami a legfontosabb: segíti az értékesítést. Így mindenképpen át kell gondolni a honlap arculatának megtervezést.

Hogyan tervezzünk meggyőző weboldalt?

1) Honlapjának arculata az Ön online névjegye!

Szép, letisztult és egyszerű. A weboldal megjelenése az első pillanatban befolyásolja a látogatót, és ha nem olyan oldalon találja magát, amely meggyőzi, akkor másodpercek alatt tovább áll.

2) A tökéletes arculat rögtön bizalmat kelt!

Az arculat jól átgondolt elemei kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy a látogatók azt érezzék, hogy jó helyen vannak. A jó arculat képes befolyásolni a vásárlást.

3) Az arculat az értékesítési útvonal irányjelző táblája!

A jó arculat nem csak bizalmat és szimpátiát tud kelteni, hanem befolyásolni is képes. Lépésről-lépésre vezeti el a látogatót az értékesítéshez ikonokkal, egyértelmű szövegekkel.

4) Az arculat a lélekre is hatással van!

Egy arculattervezés során figyelembe kell vennünk a színek és formák hatásait a látogatókra, valamint nagyon fontos meghatározni a célcsoportot is. Nem készítünk rubinvörös weboldalt egy víztisztító-berendezéseket árusító cégnek, ahogy nem csinálunk rózsaszín honlapot egy magánorvosnak. A színeknek hatása, jelentése van. Nem különben az ikonoknak, formáknak is.