Domain és tárhely

Webes megjelenéshez két dologra van feltétlenül szükségünk: egy domain névre, amely az Ön leendő weboldalának címe, illetve megfelelő méretű tárhelyre. Milyen egy jó domain név és hogyan válasszuk ki a számunkra tökéletes tárhelyet? Nézzük!

  • A megfelelő domain név rövid, tömör és megjegyezhető, tehát pont olyan, mint egy jó cím. Alkalmas lehet a cég vagy vállalat nevének hangzatos rövidítése, mint például a frik.hu. Amennyiben az Önhöz vagy cégéhez passzoló domain név kiválasztását illetően tanácsra van szüksége, állunk rendelkezésére!
  • Jó tudni, hogy egy tárhelynek vannak olyan elemei, melyek hiánya esetén weboldalunk esetleg nem működhet megfelelően. Egy jó tárhely gyors, egyszerűen bővíthető, könnyen kezelhető és segíti a kommunikációt, továbbá biztosít igény esetén e-mail címeket is.

Miért minket válasszon? Nálunk weboldala biztos kezekben van!

Weboldalának és tárhelyének folyamatos elérhetősége és jó működése nem csak az Ön számára, de számunkra is fontos, hiszen az Ön leendő weboldala mellett nagy adatmennyiséget őrzünk tárhelyeinken.

Megbízható csapatunk segít Önnek weboldala felépítésében a megfelelő domain név kiválasztásától kezdve az utolsó grafikai elem létrehozásáig.