Honlapkészítés

Már tudja, milyen álmai honlapja, de nem tudja, hogy kéne megvalósítania? Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb lépéseket és feladatokat, amelyek nélkül nem készülhet el egyetlen weboldal sem, legyen szó privát, céges bemutató oldalról, blogról vagy akár webáruházról!

1. Beszélgetés

Ön felvázolja konkrét elképzeléseit, mi elmondjuk, hogy ezt hogyan, milyen ütemezéssel lehet tökéletesen megvalósítani. Igyekszünk a beszélgetés során minden fontos kérdésre kitérni.
Hogyan segítheti munkánkat? Foglalja össze nekünk, mit tudjon a weboldal, milyen menüpontokra lesz szüksége és milyen munkamenetnek örülne a legjobban.
A beszélgetés alapján elkészítjük cégünk árajánlatát.

2. Specifikáció

Amennyiben elfogadta árajánlatunkat, felvázoljuk Önnek a honlap elkészülésének pontos folyamatát, határidőket szabunk, illetve elkérjük a weboldalhoz szükséges információkat.

3. Arculattervezés és keresőoptimalizálás

A specifikáció elkészítése után megtervezzük az arculati elemeket és feltöltjük honlapját a megfelelő tárhelyre. A weboldalt a leprogramozás során úgy optimalizáljuk, hogy könnyen és hatékonyan felkerüljön a Google keresőben a lehető legjobb helyre.

4. Karbantartás

A weboldal egy szoftver, amit időnként frissíteni szükséges, tartalmait pedig időnként felül kell vizsgálni. Tudunk Önnek folyamatos karbantartást biztosítani!

Ezen felül honlapját igény esetén össze lehet kötni közösségi oldalával, azaz amit kiír a weblapjára, az megjelenik majd a közösségi oldalán is.

Csak felturbózná régi honlapját?

Amennyiben korszerűtlennek vagy bármilyen okból nem megfelelőnek érzi jelenlegi weboldalát, igény szerint átalakítjuk Önnek.