Projektirányítási szoftver

Ne várja meg, amíg a céges folyamatok a fejére nőnek, esetleg ügyfeleket, pénzt kezd veszíteni! Vegye saját kezébe az irányítást komplett ügyfél- és projektkezelő FRIK Ügyféladmin rendszerünkkel.

Ön és az ügyfelei is egy helyen követhetnek vagy kezelhetnek mindent, amire a napi munka során szükség lehet. Egyszerűbbé és korszerűbbé válik a cég belső és külső kommunikációja, ezáltal több idő marad a tényleges munkára.

Hogyan teszi egyszerűbbé a hétköznapokat?

• A rendszer segítségével egy helyen kezelheti a munkafázisokat, árajánlatokat, proforma számlákat, online kifizetéseket és működtetheti az ezekhez felépített ügyfél támogatási rendszert.
• Nyomon követheti a munkafolyamatok közben felmerülő kérdéseket, hibákat vagy a felmerülő további igényeket, módosításokat.
• A csoportokkal kapcsolatos rugalmas funkciók és a hozzáférési jogok rendszere lehetővé teszi akár az egyéni, akár a csoportos munkavégzés kezelését.
• Az ügyfelek saját felületükön egyszerűen kísérhetik figyelemmel projektjeik alakulását, küldhetnek kérdést vagy kérést, amik közvetlenül a folyamatban kompetens kollégákhoz érkeznek.
• A projektekhez köthető számlák és kifizetések követése is a lehető legegyszerűbb az Ügyféladmin felületén.

 

Bővebben..