Társasházkezelő program

Évente akár 1000 munkaóra és több millió forint. Ennyit veszíthetnek a lakók és a társasház kezelője, ha fejetlenség uralkodik a ház ügyeinek intézésében.

Egy társasház élhetőségének alapvető feltétele a magas fokú szervezettség, a gyors együttműködésre való képesség, az átlátható, világos ügyintézés.

Ha Ön társasházakat kezel, vagy társasházban él, bizonyára ismeri az információhiányból, kommunikációs nehézségekből vagy az elkeveredett papírokból eredő problémákat, az elszalasztott lehetőségeket, a késedelmes befizetéseket, az áttekinthetetlenséget, a rengeteg adminisztrációs munkát és a végtelennek tűnő lakógyűléseket.

Szerencsére létezik már a kockásfüzetnél és az Excel-táblázatnál jóval hatékonyabb és kényelmesebb, a XXI. századi igényekhez és lehetőségekhez fejlesztett megoldás: a PROGRAM.

Ez egy kifejezetten társasházkezelésre kifejlesztett webes szoftver, amelynek segítségével mindent kézben tarthat, ami a társasház napi működésével vagy hosszabb távú beruházásaival kapcsolatos. Időt és munkát spórol meg Önnek, azáltal, hogy könnyebbé teszi a társasház kezelésével kapcsolatos teendőit.

Miért ajánljuk a programot társasházkezelőknek, közös képviselőknek?

• Leegyszerűsíti a munkáját, csökkenti az adminisztrációs terheket.
• Gyorsan és hatékonyan elérheti a lakókat, tehet közzé fontos híreket.
• A lakók számára érthetően kommunikálhat az Ön által végzett tevékenységekről, akik így nem szakmabeliként is jobban tisztában lesznek munkája értékével.
• Soha többé nem fog elkeveredett papírokat keresgélni! A szoftver átlátható, egyszerű dokumentumkezelést tesz lehetővé, minden információhoz hozzá fog férni néhány kattintással.

Hogyan kedvez a rendszer bevezetése a lakóknak?

• Ennek a modern társasházkezelő szoftvernek a segítségével, a lakók bármikor könnyedén utána nézhetnek, mi történik a befizetett pénzzel.
• Egyszerűen, webes felületen jelenthetik be a mérőórák állását.
• Egy internetes társasházkezelő szoftverrel a kommunikáció sokkal hatékonyabbá és gördülékenyebbé fog válni.

Hogyan rendszerezi a program a szétcsúszásra hajlamos társasházi ügyeket?

• Fórum a lakóközösség számára, a gördülékenyebb kommunikációért.
• A dokumentumok könnyebben, átláthatóbb módon érhetőek el, az egyszerűen aktualizálható módon – így mindig az épp érvényes változat lesz elérhető.
• Hírek, események kategorizált megjelenítése – rendszerezettebb és átláthatóbb, mint a faliújság, így többé senki sem fog lemaradni a fontos tudnivalókról.
• Egyszerű használat, minden eszközhöz alkalmazkodó megjelenés.
• Könnyen adminisztrálható.
• A több adminisztrátori szintnek, a testre szabható jogosultságrendszernek köszönhetően a rendszer rugalmasan alkalmazkodik az egyedi igényekhez, és segít levenni a közös képviselő válláról a terhek egy részét.

Hosszútávon megéri!

A jól szervezett ügyintézés általában anyagi előnyökkel is jár, a program valószínűleg akkor is vissza fogja hozni az árát, ha a megspórolt munkaórák órabérét nem számoljuk.

Más, akár ingyenes programok is léteznek persze társasházkezelésre – ilyenkor azonban a kedvezőnek tűnő ár mögött gyakran kevés, nehezen használható funkció, átgondolatlan szoftverfejlesztés, megbízhatatlan működés áll. Biztosak vagyunk benne, hogy a mi programunk nem ilyen – sok száz munkaóra és rengeteg tesztelés áll az elkészült termék mögött, ezért garantálni tudjuk, hogy tőlünk valóban azt kapja majd, amit elvár.