design1
Dizájn
design1
Dizájn
Shadow

FRIK - Design

Arculattervezés

Minden vállalatnak szüksége van egy egyedi és egységes vizuális megjelenésre. Az arculat sajátosságával, egyedi jegyeivel segít a beazonosításban, a kommunikációban, és nem utolsó sorban Ügyfeleink első benyomását is jelentős mértékben befolyásolja. Pozitív első benyomást kelteni csak egy esélyünk van! Egy igazán jó arculat nem csak tükrözi a vállalat filozófiáját, stílusát, magatartását, hanem megszólítja a célcsoportot, és hűen adja át a kommunikálni kívánt üzenetet.

Honlapjának arculata az Ön online névjegye! Egy jól kialakított, hiteles arculat nem csak bizalmat ébreszt és eléri a kívánt célcsoportot, de az értékesítést is segíti!

Design: Arculattervezés, Online megjelenés - FRIK Budaörs

Online megjelenés

Hogyan tervezzünk meggyőző weboldalt?

Egy weboldal szép, letisztult és egyszerű. A weboldal színei, struktúrája, elrendezése az első pillanatban befolyásolja a látogatót, és ha nem olyan oldalon találja magát, amely igényes és meggyőző, akkor másodpercek alatt tovább áll. Weboldalaink kialakításánál elsődleges célunk, hogy az oldal a látogató számára valóban élményt nyújtson, könnyen navigálható és egyértelmű, stílusos és egységes legyen. Figyelembe vesszük a színek, formák hatásait, és eszerint teszünk javaslatot az oldal vizuális kialakítására. Válasszon Minket online megjelenésének kialakításához, hogy látogatóiban egy hiteles kép fogalmazódjon meg Önről és a vállalkozásról!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi jelenleg is azt az Ügyviteli Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot tudunk megosztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-70/360-2777

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022