frikfvcn.png

TE MEGÁLMODOD - mi megalkotjuk

Nincs még kutyás vállalkozásodnak saját weboldala?
A Randevau-s portál egy jó kezdet, de mit szólnál egy önálló weboldalhoz?
Mi ebben is tudunk Neked segíteni!

Weblap készítés

Akár van már ötleted, akár nincs, Hozzánk bátran fordulhatsz! Minden esetben törekszünk arra, hogy az általunk készített weboldal ne csak szép és funkcionális, de felhasználóbarát is legyen. Az aloldalakat úgy nevezzük el és alakítjuk ki, hogy látogatód hamar rátaláljon arra az információra, szolgáltatásra, termékre, amit keres.

weblapkep.jpg
landlogo.jpg

Webdesign-, logótervezés

Pozitív első benyomást kelteni csak egy esélyünk van! Egy igazán jó arculat nem csak tükrözi az egyéniségünket, életszemléletünket, hanem megszólítja a célcsoportunkat, és hűen adja át a kommunikálni kívánt üzenetet.

Weblap kereső optimalizálás

Számos ingyenes módszer létezik arra, hogy weboldalad előre kerüljön a Google keresőjében. Egy megfelelően optimalizált oldallal potenciális vendégeid egyszerűbben és gyorsabban Rád találnak az interneten!

landsearch.jpg
landonline.jpg

Online marketing

Keresőmarketing, reklámbanner, közösségi média… Csak néhány, a lehetőségek tárházából, melyekkel tovább népszerűsítheted vállalkozásodat! Hirdetések és kampányok gondos megszervezésével és kivitelezésével segíthetünk!

Hozd el ötleteidet, terveidet, és mi valóra váltjuk azokat! A Fehér Rendszerház profi munkát és versenyképes árakat kínál honlapkészítés, arculattervezés és hatékony online marketing terén! Tedd meg Velünk a szükséges lépést egy meggyőző weblapért!

Vállalkozásod arculata a Te névjegykártyád!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

© 2017 FRIK | Minden jog fenntartva
facebook_page_plugin