FRIK - Design

Arculattervezés

Minden vállalatnak szüksége van egy egyedi és egységes vizuális megjelenésre. Az arculat sajátosságával, egyedi jegyeivel segít a beazonosításban, a kommunikációban, és nem utolsó sorban Ügyfeleink első benyomását is jelentős mértékben befolyásolja. Pozitív első benyomást kelteni csak egy esélyünk van! Egy igazán jó arculat nem csak tükrözi a vállalat filozófiáját, stílusát, magatartását, hanem megszólítja a célcsoportot, és hűen adja át a kommunikálni kívánt üzenetet.

Honlapjának arculata az Ön online névjegye! Egy jól kialakított, hiteles arculat nem csak bizalmat ébreszt és eléri a kívánt célcsoportot, de az értékesítést is segíti!

weblapkep.jpg

Online megjelenés

Hogyan tervezzünk meggyőző weboldalt?

Egy weboldal szép, letisztult és egyszerű. A weboldal színei, struktúrája, elrendezése az első pillanatban befolyásolja a látogatót, és ha nem olyan oldalon találja magát, amely igényes és meggyőző, akkor másodpercek alatt tovább áll. Weboldalaink kialakításánál elsődleges célunk, hogy az oldal a látogató számára valóban élményt nyújtson, könnyen navigálható és egyértelmű, stílusos és egységes legyen. Figyelembe vesszük a színek, formák hatásait, és eszerint teszünk javaslatot az oldal vizuális kialakítására. Válasszon Minket online megjelenésének kialakításához, hogy látogatóiban egy hiteles kép fogalmazódjon meg Önről és a vállalkozásról!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

facebook_page_plugin