FRIK - Design

Arculattervezés

Minden vállalatnak szüksége van egy egyedi és egységes vizuális megjelenésre. Az arculat sajátosságával, egyedi jegyeivel segít a beazonosításban, a kommunikációban, és nem utolsó sorban Ügyfeleink első benyomását is jelentős mértékben befolyásolja. Pozitív első benyomást kelteni csak egy esélyünk van! Egy igazán jó arculat nem csak tükrözi a vállalat filozófiáját, stílusát, magatartását, hanem megszólítja a célcsoportot, és hűen adja át a kommunikálni kívánt üzenetet.

Honlapjának arculata az Ön online névjegye! Egy jól kialakított, hiteles arculat nem csak bizalmat ébreszt és eléri a kívánt célcsoportot, de az értékesítést is segíti!

Design: Arculattervezés, Online megjelenés - FRIK Budaörs

Online megjelenés

Hogyan tervezzünk meggyőző weboldalt?

Egy weboldal szép, letisztult és egyszerű. A weboldal színei, struktúrája, elrendezése az első pillanatban befolyásolja a látogatót, és ha nem olyan oldalon találja magát, amely igényes és meggyőző, akkor másodpercek alatt tovább áll. Weboldalaink kialakításánál elsődleges célunk, hogy az oldal a látogató számára valóban élményt nyújtson, könnyen navigálható és egyértelmű, stílusos és egységes legyen. Figyelembe vesszük a színek, formák hatásait, és eszerint teszünk javaslatot az oldal vizuális kialakítására. Válasszon Minket online megjelenésének kialakításához, hogy látogatóiban egy hiteles kép fogalmazódjon meg Önről és a vállalkozásról!