FRIK - optimalizálás

Weblapok tartalma

Készen van már a weboldal, de nincs rajta szöveg? Se kedve, se ideje nincsen arra, hogy megírja? Ön is a saját szakmájában profi, ahogyan mi is! Nem csak weblapját készítjük el, de vállaljuk annak szöveges tartalommal való feltöltését is! Egy weboldal szöveges taralmának megírásánál nem csak az a fontos, hogy közérthető és hiteles legyen, stílusában pedig tükrözze a cégünkről/vállalkozásunkról kommunikálni kívánt képet, de azt is figyelembe kell venni, hogy a célközösségünk hogyan keres rá szolgáltatásainkra a Google-ben. Az általunk szövegezett weboldalak 90%-a a beírt keresési szavakra, kifejezésekre az első oldalon jelennek meg a Google keresőjében.

Weblap szövegíráson kívül vállaljuk blogok kezelését, a cikkek megírásától kezdve a jogtiszta és szabadon felhasználható képek kereséséig, szerkesztéséig.

optim_frik.jpg

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, röviden SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítására szolgál. Gyakorlatilag egy internetes marketing stratégia, ami a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat veszi figyelembe.

Egy megfelelően SEO-zott weboldal drága marketing kampányok nélkül is előre kerül a pl. Google keresőjében, ami még több organikus (ingyenesen elért) látogatót, még több potenciális vevőt hoz Önnek.

Online marketing

Keresőmarketing, reklámbanner, vagy közösségi média – Mondja meg, hogy mit érékesítene, mi megmondjuk, hogyan! A médiastratégia gondos megtervezésével, a termék és a piac feltérképezésével teszünk javaslatot, hogy milyen csatornákon, kiknek, hogyan és mennyi ideig érdemes hirdetni termékét vagy szolgáltatását. Az online marketing célja, hogy minél több érdeklődőt irányítsunk át pl. egy közösségi média oldalról, esetleg más weboldalakról az Ön weboldalára.

Amellett, hogy így növekszik a potenciális vevőinek száma, nő az oldal látogatottsága is, így az előrébb kerül a Google találatok között.

Facebook-oldal kezelés

Vállalunk a vállalkozás ismeretségének növelése és a vevőkör bővítése érdekében Facebook-oldal kezelést, ami magába foglalja a:

 • piackutatást;
 • rendszeres (megbeszélés alapján) bejegyzéseket és hirdetéseket a vállalkozás saját célcsoportjára, potenciális vevőire optimalizálva
 • fizetett Facebook kampányok kezelését;
 • szükség esetén a tartalomhoz illő, jogtiszta és szabadon felhasználható képek keresését, szerkesztését.

Google Adwords kampányok

A keresőmarketing - a vállalkozás méretétől függetlenül - tökéletes megoldás lehet, ha hatékonyan és személyre szabottan kívánja hirdetni cégét és új ügyfeleket szeretne szerezni.

Hogyan működik?

 • Személyre szabott hirdetéseket készítünk Önnek, keresőszavas motorral.
 • A hirdetései garantáltan megjelennek majd a Google oldalakon.
 • A célzott elérésnek köszönhetően pénzt takaríthat meg.
 • A kampány alatt bármikor módosíthatóak a keresési feltételek, ezért ez az egyik legrugalmasabb hirdetési módszer.
 • A kampány teljesítése számokban mérhető, sikeressége beépített kimutatásokkal alátámasztható.
 • A hirdetések kattintás alapúak, tehát csak a sikeres elérések költségével kell számolnia.
 • Rugalmas megoldás - nincs költési limit, se időbeli elkötelezettség.

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

facebook_page_plugin