FRIK - Rendszergazdai szolgáltatások

Rendszergazdaság

Az informatika ma már jelentős részét képzi a mindennapi munkavégzésünknek, legyen szó céges e-mailok küldéséről – fogadásáról, prezentációk készítéséről és bemutatásáról, általános irodai munkáról, vállalatirányítási rendszerek alkalmazásáról, stb. Az informatikai rendszerek egyre összetettebbek, egyre több információ tárolását végzik, ezért különösen fontos ezek folyamatos karbantartása.

Bízza ránk informatikai parkját, és mi biztosítjuk rendszereinek és adatainak védelmét és biztonságos tárolását!

weblapkep.jpg

Amit kínálunk

Cégek, vállalkozások számára professzionális rendszergazdai tevékenység, karbantartás, rendszerfelügyelet és hálózatkiépítés:

  • Gépeinek vagy rendszerének meghibásodása esetén, a jelzéstől számított 2 órán belül munkatársaink az informatikai rendszerek ismeretével távoli elérés segítségével kezdik el a probléma elhárítását.
  • Igény esetén helyszíni kiszállást is vállalunk, akár több rendszergazdával, a probléma mielőbbi elhárítása érdekében.
  • Ügyfeleinkkel folyamatosan kapcsolatban állunk, hogy azonnal kéznél legyünk hardveres, szoftveres vagy hálózati meghibásodás esetén.
  • Elvégezzük az aktuális informatikai fejlesztéseket, melyekkel gyorsabb és hatékonyabb lesz a munkája.
  • Növeljük gépparkjának, ezáltal vállalkozásának biztonságát, rendszeresen elvégezzük a gépek karbantartását és ellenőrizzük a vírusvédelmet.
  • A legmodernebb és legbiztonságosabb technikákkal építjük, üzemeltetjük és karbantartjuk gépparkját, hogy Ön a munkájára koncentrálhasson.
  • Szakértő kollégáink a legtöbb felmerülő meghibásodást gyorsan és magabiztosan oldják meg, szem előtt tartva az egyedi igényeket, kéréseket. A problémát, annak okát, a megoldási lehetőségekkel együtt érthetően magyarázzák el, mutatják meg.

Hívjon minket informatikai rendszerének üzemeltetéséhez, hogy gépparkja ne csak biztonságban legyen, de hatékonyan hozzájáruljon vállalkozásának profitnövekedéséhez!

Árainkat az Ön gépparkjához és igényeihez igazítjuk, így Ön valóban azt a szolgáltatást kapja, amiért fizet!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

facebook_page_plugin