Projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2018-02924

Kedvezményezett neve:  Fehér Rendszerház Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:  Gyakornokok foglalkoztatása a Fehér Rendszerház Kft-nél

Támogatás összege: 7 849 100 Ft

mértéke: 100%

Projekt leírása: Cégünk 2008-as megalakulása óta folyamatosan bővül, fő profilunk az online megjelenés, mely magába foglalja a weboldalfejlesztést, az online marketinget, valamint a blog-kezelést/online cikkek szerkesztését és megjelentetését. Ezen kívül vállalkozások számára teljes körű rendszergazdai szolgáltatást is nyújtunk. Ennek okán szükségszerű cégünk munkaerejének folyamatos bővítése is. A pályakezdők támogatása, és az, hogy az informatikai szakemberek Magyarországon maradjanak és dolgozhassanak tanulmányaik befejezése után is, kiemelt fontosságú. Ezért is alkalmazunk gyakran pályakezdő fiatalokat. A projekt keretében két új kolléga felvételére - egy reménybeli rendszergazda és egy weblapfejlesztő – kerül sor. A gyakornokok zakmai továbbképzése, kinevelése a felsorolt szempontok mellett egy hosszú távú cél, vállalkozásunk további növekedését támogató lépés. A két gyakornok OKJ képzettsége: 5421305 Szoftverfejlesztő, valamint 5448106 Rendszerüzemeltető. A gyakornokok megfelelő munkavégzésének segítésére 2 db számítógép kerül beszerzésre monitorokkal, valamint – támogatva az otthoni munkavégzést is – 2 db laptop. A megfelelő munkakörnyezet biztosításához 2 db ALB-Format íróasztalt, 2 db INT-Livenza munkaszéket, irodaszereket, 2 db ügyfél széket szerzünk be.

A projekt összes elszámolható költsége: 7 849 100 Ft

Projekt befejezése: 2019.12.02

Projekt azonosítószáma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00049

Kedvezményezett neve:  Fehér Rendszerház Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:  A Fehér Rendszerház Kft. piacra jutás projektje

Támogatás összege: 4 202 500 Ft

mértéke: 100%

Projekt leírása:

A cégünk által kialakított projektirányítási rendszer a cégek belső irányítási rendszerét teszi hatékonyabbá és a cégtulajdonosok által átláthatóbbá. Úgy véljük, hogy vállalatirányítási rendszerünk felkeltheti más országok KKV-s vállalkozásainak figyelmét is. Ennek érdekében tartjuk fontosnak az IT szegmensben meghatározó jelentőségű vásárokon való jelenlétet.

A FRIK Ügyféladmin projektirányítási rendszerünk megkönnyíti az új projektjeink indítását, a folyamatban lévők ellenőrzését, mert ezeknek a számát, haladási ütemét, az elvégzendő feladatokat és munkafázisokat, a projekt indításától eltelt idővel és a felelősökkel együtt egy átlátható rendszerben rögzíti, és a határidőkre is figyelmeztet. Mindezek a projektek gazdasági megvalósulását segítik elő.

FRIK Ügyféladmin rendszert a projekt keretében három külföldi kiállításokon kívánjuk bemutatni:

Best Of Events International, Dortmund, (média, reklám, 500+ kiállítót várnak)

IT & Media, Frankfurt, (start-up, 400+ kiállítót várnak)

ITB, Berlin, (üzleti megoldások, 1000+ kiállítót várnak)

 

A projekt összes elszámolható költsége: 10 506 250 Ft

Projekt befejezése: 2020.08.31.