Facebook kampány - FRIK
FRIK - Fehér Rendszerház Informatikai Kft.
FRIK - Google analitycs
FRIK - Google analitycs
FRIK - Google analitycs
sld8.jpeg

Tartsa kézben erőforrásait FRIK ERP ügyviteli rendszerrel
ÚJDONSÁG: EPR-jelentés modullal

Segítünk megjelenni és versenyben maradni az online világban

sld6.jpeg

Segítségünkkel potenciális Ügyfelei gyorsan rátalálnak Önre

Segítségünkkel potenciális Ügyfelei gyorsan rátalálnak Önre

sld7.jpeg

Számszerűsített adatokkal szolgálunk oldalának látogatottságáról

Számszerűsített adatokkal szolgálunk oldalának látogatottságáról

sld7.jpeg - másolat

Minőségi, szép és működő weboldalakat készítünk

Számszerűsített adatokkal szolgálunk oldalának látogatottságáról

sld7.jpeg - másolat2

ÚJ PÁLYÁZAT FELDOLGOZÓIPARI CÉGEK SZÁMÁRA

A FRIK ERP Élelmiszeripari gyártás modulja támogatott szoftverként plusz pontot ér a pályázatokon.

Számszerűsített adatokkal szolgálunk oldalának látogatottságáról

Shadow

frik_szech.png

FRIK - Ügyviteli rendszer

Egy sikeres cég működéséhez elengedhetetlen a folyamatok strukturálása, automatizálása, ezzel jelentős időt és erőforrást nyerve a vállalat számára.

Cégünk saját fejlesztésű, egyedi ügyviteli szoftvert készített, számos egyedi modullal, kifejezetten cégek számára. A rendszer segítségével többek között az alábbi problémákra tudunk megoldást nyújtani: Humán erőforrás (HR) kezelés, ügyfelek kezelése (cégjelző API segítségével, naprakész adatokkal), teljeskörű ticketing rendszer, projektmenedzsment, termékek/szolgáltatások, munkalapok kezelése, EPR és hulladékgazdálkodás menedzsment.

Az ügyviteli rendszerünk segítségével pontosan tudhatja, hogy a kollégái melyik projekten, milyen eszközökkel, mennyi időt dolgoztak. Teljeskörű betekintést kap a munkatársai leterheltségéről, ezáltal rendszerezheti az emberi erőforrásokat. Naprakészen követheti pénzügyeit, emellett automatikusan ki tudja számlázni az elkészült projekteket. 

Egy jó ERP rendszer segítségével az idő 20%-kát megspórolhatja, amelyet hasznosabban használhat fel.
A FRIK ügyviteli rendszerrel növelheti a hatékony ügyintézést, ezáltal csökkentve a kiadásait. 

Amennyiben többet szeretne megtudni a vállalatirányítási rendszerünkről, kattintson a tovább gombra.

Weblap, Honlap készítés, Weblapkészítés
Alapműködés csomag
A csomag havi díja: 60.000 forint + ÁFA

Projekt csomag
A csomag havi díja: 150.000 forint + ÁFA

Szolgáltatásaink - online megjelenés

Az online megjelenés ma már szinte nélkülözhetetlen a vállalkozások számára. Célunk egy olyan szolgáltatás működtetése, amely Ügyfeleink igényeit a legteljesebb mértékben kielégíti az online jelenlét terén, legyen szó weblapkészítésről, online marketingről.

Weblap, Honlap készítés, Weblapkészítés
Cégbemutató oldal | Landing Pages | Webshop

Weblapkészítés

Egy jó weblap bizalmat ébreszt, felkelti a figyelmet, és ami a legfontosabb: a célcsoport elérésével segíti az értékesítést. Nincs még konkrét elképzelése? Segítünk a domain névtől kezdve az utolsó grafikai elem megtervezéséig, különös tekintettel az Ön egyedi igényeire! Emellett weboldalát úgy alakítjuk ki, hogy az könnyen szerkeszthető és frissíthető legyen, valamint a Google találati listákon is a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen.

Webshop készítés
Webshop | Online | Vásárlás

Webshop készítés

Az online tér mára hihetetlenül nagy piaccá nőtte ki magát, és továbbra is sokszorozódik az internetes vásárlások száma, ezért ez az egyik legjobb ötlet, amiben gondolkozhat, függetlenül attól, hogy fizikai üzlettel rendelkezik már, vagy csak online kereskedne. Webshopkészítési folyamataink során maximálisan figyelembe vesszük elképzeléseit, és mobilbarát, reszponzív, keresőoptimalizált, igényes munkát adunk át. Fontos, hogy ebben az esetben is a domain választástól az arculat megtervezéséig mindenben tudunk segíteni.

Keresőoptimalizálás, SEO, Optimalizálás
Keresőoptimalizálás | SEO | RESZPONZÍV | Címsorok

Kereső optimalizálás

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, röviden SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítására szolgál. Gyakorlatilag egy internetes marketing stratégia, ami a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat veszi figyelembe. Egy megfelelően SEO-zott weboldal drága marketing kampányok nélkül is előre kerül a pl. Google keresőjében, ami még több organikus (ingyenesen elért) látogatót, még több potenciális vevőt hoz Önnek.

FRIK - Ügyviteli rendszer

Ma már minden vállalkozásnak szüksége van egy olyan megbízhatóan működő Ügyviteli Rendszerre, ami teljes vállalatszinten támogatja a napi munkavégzést, könnyedén lehetővé teszi azoknak a feladatoknak az elvégzését is, amire a manuális tervezés során már nem jutott kapacitás, illetve optimalizálja a kollégák munkaerő-ráfordítását.

A rendszer sokkal stabilabb működést tesz lehetővé, illetve mivel nagyon sok olyan feladatot automatizál, amit azelőtt mind-mind manuálisan kellett ellátni, jelentős mennyiségű időt takarít meg a vezetők és munkatársak részére egyaránt.

Egy sikeres cég mindennapos működésének nincs olyan területe, amire ez a rendszer ne kínálna kiváló megoldásokat. Minden projekt eredményesebb, hatékonyabb, és átláthatóbb lesz, valamint egyértelműen és láthatóan növeli vállalkozása eredményességét. A rendszer garantálja azt, hogy minden lényeges dokumentum elérhető marad az összes kolléga számára, akinek a munkájához szükséges, akár home office munkarendben is.

Munkatársai feladatkörei mind a saját, mind a vezetőség oldaláról átláthatóbbak lesznek, illetve mivel pontosan egymáshoz, és a kollégákhoz rendelhetőek a feladatok, hatékonyan elkerüljük a keresztmunkavégzést. Az összes kolléga pontosan tisztában lesz az aktuális feladataival, illetve lehetősége van sokkal átláthatóbb körülmények között vezetni a haladását.

Cégek számára - mit kínálunk még?

Saját vállalatirányítási rendszerünkhöz Ügyfeleinknek hozzáférést biztosítunk, így láthatják az adott projekt ütemtervét, a munkafázisokat és –folyamatokat, valamint egyszerűen tarthatják a kapcsolatot a felelős szakemberekkel.

Weblapok elemzése, WEblap audit
Weblapok elemzése

Weblap audit

A weblap audit során kiértékeljük a honlapját, és észrevételeink alapján kiajánljuk az oldal fejlesztése szempontjából szükséges további szolgáltatásainkat. Az értékelés folyamata alatt megtudhatja, hogy weboldala megfelel-e a keresők aktuális követelményeinek.

Hosting
Domain | Tárhely | E-mail szolgáltatás

Hosting

Webes megjelenéshez két dologra van feltétlenül szükségünk: egy domain névre, amely az Ön leendő weboldalának címe, illetve megfelelő méretű tárhelyre. Milyen egy jó domain név és hogyan válasszuk ki a számunkra tökéletes tárhelyet?

Design
Arculattervezés | Online megjelenés

Design

Minden vállalatnak szüksége van egy egyedi és egységes vizuális megjelenésre. Az arculat sajátosságával, egyedi jegyeivel segít a beazonosításban, a kommunikációban, és nem utolsó sorban Ügyfeleink első benyomását is jelentős mértékben befolyásolja. 

0
A Google keresőjében megelőzött cégek száma
0
Átadott weblapok száma
0
Átadott webshopok száma
Webes applikációk, Webes alkalmazások fejlesztése, Projektirányítási rendszer
Webes alkalmazások fejlesztése | Projektirányítási rendszer

Online alkalmazások

Online alkalmazásainkat azért alkottuk meg, és fejlesztjük folyamatosan, hogy ezzel megkönnyítsük egyrészt a saját, másrészt az Ön munkáját! Mennyivel egyszerűbb és átláthatóbb egy felhő alapú, bárhonnan elérhető, logikusan és az Ön igényei szerint alakított rendszer használata, mint a különféle Excel táblázatokban való eligazodás!

Informatikai pályázatok
Informatikai pályázatok

Informatikai pályázatok

Ha szeretné fejleszteni a cége informatikai állományát, és rendszereit, pályázatokkal állunk rendelkezésére. Cégünk digitálisan minősített vállalkozás, és több nyertes pályázatot is kiviteleztünk már. Az általunk kivitelezett pályázatok mindegyike (VEKOP és GINOP) alkalmas arra, hogy eredményei által új mérföldkövet jelenthessen vállalkozása életében.

Webshopok | Céges weblapok
Webshopok | Céges weblapok

Weblap referenciák

Ön szívesen bízná informatikai ügyeit kezdőkre, lelkesen próbálkozó amatőrökre? Mi sem! ha minket választ, azzal egy tapasztalat csapatot választ. Az idők során számos különböző cégnek, intézménynek dolgoztunk, ők mind tanúsíthatják hozzáértésünket. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között láthatjuk!

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi jelenleg is azt az Ügyviteli Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot tudunk megosztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-70/360-2777

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022