Slider - Kapcsolat

FRIK - Kapcsolat, Elérhetőség - Budaörs
FRIK - Kapcsolat, Elérhetőség - Budaörs
Kapcsolat
Kapcsolat
Kapcsolat
Kapcsolat
Shadow

Frik - elérhetőségek

Amennyiben cégünk bármely tevékenysége elnyerte tetszését, ajánlatot kérne, esetleg további kérdés merült fel Önben, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy keressen fel minket személyesen budaörsi irodánkban.

Cím: 1115 Budapest, Csóka utca 7-13. (Autókut Irodaház)
Fiók telephely: 8621 Zamárdi Nagysándor u. 26.
Fiók telephely: 8623 Balatonföldvár Somogyi Béla út 1.
Telefonszám: +36-30/610-1027
E-mail: info@frik.hu
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

MUNKATÁRSAINK E-MAILEN IS KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi jelenleg is azt az Ügyviteli Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot tudunk megosztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-70/360-2777

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022