FRIK - Céginformáció, Budaörs
FRIK - Céginformáció, Budaörs
ceginformáció
Céginformáció
ceginformáció
Céginformáció
Shadow

FRIK - céginformációk

A cég alapítója Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus, akinek a szlogenje: „informatikai érthetően”. Az idén 14 éves Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta töretlenül képviseli a szakértelmet és megbízhatóságot az informatikában. A hosszú évek alatt rengeteget fejlődtünk mind létszámban, mind szaktudás tekintetében, így mára nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem találkoztunk olyan komplex problémával, amire ne tudtunk volna magas szintű megoldást kínálni. Számunkra a siker receptje egyszerű – minden egyes munkákba a szükségeshez képest tízszer annyi igényességet teszünk bele.

Büszkék vagyunk a saját fejlesztésű termékeinkre:

  • CMS rendszer
  • Egyedi weblap motor
  • Szabadalmaztatott androidos eszközök. Tv okosító és tablet. Elsők voltunk az országban, akik TV okosítóra fejlesztettek.
  • Ügyviteli rendszerek

Munkatársaink közös jellemzője, hogy nemcsak a munkánk, hanem kedvenc időtöltésünk egyaránt az informatika, így a projektjeinket az teszi még minőségibbé, hogy nemcsak céges, hanem saját érdek is az egyéni fejlődés. Cégünk munkatársai más-más területek szakértői, sikerünk esszenciája pedig, hogy mindenki a saját érdekeltségén belül profi, és emellett kiváló csapatjátékos. A munkatársak rendkívül hatásosan működnek együtt, és büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a feladatok, hanem az elért eredmények is közösek.

Gördülékeny, gyors és egyértelmű kommunikációnk remek alapja a partnereinkkel való együttműködésnek is. Minden esetben hosszabb távra tervezünk velük, és saját magunkkal szemben támasztott igényünk is az, hogy elégedettek legyenek velünk.

Fehér Tamás Okleveles Mérnökinformatikus - FRIK

Cég főbb információi:

Alapítás: 2008. Alapítása óta minden évben nyereséges évet zárt.

Ügyvezető: 2005 Okleveles Mérnöki Diploma, 2010 ISO Auditor

Ügyvezetői felelősségbiztosítás: 50,000,000 Ft.

2013 FRIK szabadalmai névjegy, saját szabadalmom bejegyzése

Saját kollégák száma: 11 fő

Adószám: 14209790-2-13

EU adószám: 14209790

Cégjegyzékszám: 13-09-118073

Számlaszám: 10700268-70470778-51100005

Képviselt szakterületek: Programozás, UX, UI, Webdesign, Grafika, Online Marketing.

Image

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi jelenleg is azt az Ügyviteli Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot tudunk megosztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-70/360-2777

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022