Slider - Online marketing

FRIK - Online, Web marketing, Budaörs
FRIK - Online, Web marketing, Budaörs
Online marketing
Google analitika
Online marketing
Google analitika
Shadow

FRIK - ONLINE MARKETING

Ha nem tudja pontosan, hogy mire szeretné elkölteni marketingkeretét, akkor a „világ összes pénzét” ráköltheti, nem lesz eredményes. Az első és legfontosabb, felmérni, hogy a célközönségét milyen csatornán tudja elérni, ebben pedig szakértő kollégáink a segítségére lehetnek!

A médiastratégia gondos, alapos tervezésével, a termék és a piac pontos ismeretével megtervezzük, hogy milyen csatornákon, kiknek, hogyan és mennyi ideig javasoljuk hirdetni termékeit vagy szolgáltatásait.

A marketing audit segít a célközönség megtalálásában, pontos stratégiát és költségvetést állítunk össze, hogy minden forint a megfelelő helyre kerüljön, ezáltal csökkentve az elvesztegetett időt, a felesleges stresszt és nem utolsó sorban a rossz helyen elköltött kiadásokat is.

Mit tartalmaz a marketing felülvizsgálat?

 • Marketing stratégia és marketing terv felülvizsgálat
 • Statisztika elemzés
 • Közösségi média felületek kiértékelése
 • Konkurenciaelemzés, piacvizsgálat

Amennyiben szeretné erősíteni marketing jelenlétét, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Online marketing, keresőmarketing - FRIK Budaörs

Keresőmarketing

A keresőmarketing - a vállalkozás méretétől függetlenül - tökéletes megoldás lehet, ha hatékonyan és személyre szabottan kívánja hirdetni cégét és új ügyfeleket szeretne szerezni. A keresőoptimalizálás és a keresőmarketing közt a fő különbség, hogy míg a SEO az ugyan ingyenes, de lassabb organikus elérést segíti, fizetett hirdetés nélkül, a SEM a találatok közé való besorolásért közvetlenül fizet is, ezáltal gyorsabb eredményt érhet el vele. Ezek a fizetett hirdetések a kereső legelején, jól látható helyen fognak megjelenni.

 • Személyre szabott hirdetéseket készítünk Önnek, keresőszavas motorral.
 • A hirdetései garantáltan megjelennek majd a Google oldalakon.
 • A célzott elérésnek köszönhetően pénzt takaríthat meg.
 • A kampány alatt bármikor módosíthatóak a keresési feltételek, ezért ez az egyik legrugalmasabb hirdetési módszer.
 • A kampány teljesítése számokban mérhető, sikeressége beépített kimutatásokkal alátámasztható.
 • A hirdetések kattintás alapúak, tehát csak a sikeres elérések költségével kell számolnia.
 • Rugalmas megoldás - nincs költési limit, se időbeli elkötelezettség.

Animációs videók

A mai rohanó világban már nincs ideje az embernek hosszú perceken ívelő reklámfilmeket, bemutatókat megnézni. A facebook, az instagram és a tiktok térnyerésével előtérbe léptek a rövid, fél-1 perces produktumok, amik röviden, tömören, de hatásosan mutatják be az adott céget, terméket vagy szolgáltatást.

Ezeknek a videóknak az előnye, hogy gyors, rövid, tömör, szórakoztató és megnyerő.

Ahhoz, hogy igazán emlékezetes és eredményes legyen egy videós tartalom, ki kell tűnni a tömegből. Ehhez lehet tökéletes alternatíva az animációs megjelenés, amely különleges, hatásos és garantáltan eljut a célközönséghez.

Az animáció életre kelti a cége történetét, a színvilág miatt a közönség fejében rögzülni a vállalkozás imázsa, aminek köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy kihez is tartozik a színösszetétel.

A vevők így egyszerre ismerhetik meg cégét és szórakozhatnak, ami a legfontosabb, hiszen ma már a száraz bemutató videóknak nincs helyük a piacon.

Ha szeretné felerősíteni cége márkaerejét, szeretné, hogy az unalmas olvasnivalókat felváltsa egy színes, egyszerre informatív és szórakoztató animációs videó, töltse ki az űrlapunkat és kollégáink keresni fogják.

Ahhoz, hogy igazán a cégére szabjuk a videót, kérjük küldje el vállalkozása logóját, adja meg a fő színeket, amelyek jellemzik Önöket, illetve amennyiben szeretnének fényképeket, azokat is küldjék el, ezek alapján valódi, személyre szabott produktumot tudunk létrehozni.

Online marketing

Keresőmarketing, reklámbanner, vagy közösségi média – Mondja meg, hogy mit érékesítene, mi megmondjuk, hogyan! A médiastratégia gondos megtervezésével, a termék és a piac feltérképezésével teszünk javaslatot, hogy milyen csatornákon, kiknek, hogyan és mennyi ideig érdemes hirdetni termékét vagy szolgáltatását. Az online marketing célja, hogy minél több érdeklődőt irányítsunk át pl. egy közösségi média oldalról, esetleg más weboldalakról az Ön weboldalára.

Amellett, hogy így növekszik a potenciális vevőinek száma, nő az oldal látogatottsága is, így az előrébb kerül a Google találatok között.

Reklám banner készítés

Az online marketing óriásplakátjaként a banner a célzott és hatékony kampány elengedhetetlen eleme!

A kor követelményeinek megfelelő professzionális kivitelezéssel a reklámbanner továbbra is egy jól működő marketingeszköz, ami számos potenciális vevő képernyőjén feltűnhet.

Igény esetén cégünk egyedi, különleges bannereket készít Önnek. 
Amit vállalunk: szövegírás, grafikai alaptervezés, méret mutáció és típusváltások elkészítése.

Közösségi média - Facebook oldal kezelés

Biztos Ön is hallotta már azt, hogy a mai világban, aki nem elérhető a közösségi média platformokon, az nem is létezik.

Facebookon nemcsak a célközönségét érheti el, hanem kétirányú, élő kapcsolatot is létesíthet velük, ezzel erősítve cége jó hírét és kialakítva egy gyümölcsöző kapcsolatot közösségével.

Cégünk vállalja vállalkozása ismeretségének növelését, vevőkör bővítését, Facebook oldala professzionális kezelését. A csomag magába foglalja az alábbiakat:

Hogyan segíthetünk Önnek?

 • Létrehozzuk és üzemeltetjük a Facebook oldalát, továbbá vállaljuk teljes körű adminisztrációját is. Igény esetén különféle alkalmazásokat, játékokat is fejlesztünk hozzá.
 • Piackutatás, felmérjük, hogy hogyan, milyen módon, milyen eszközökkel lehet eljutni közönségéhez
 • rendszeres (megbeszélés alapján) bejegyzéseket és hirdetéseket a vállalkozás saját célcsoportjára, potenciális vevőire optimalizálva
 • Fizetett kampányok kezelése
 • A célközönség számos különböző szempont szerint pontosan beállítható, hirdethet egészen szűk vagy egészen széles körben is.
 • szükség esetén a tartalomhoz illő, jogtiszta és szabadon felhasználható képek keresését, szerkesztését.

Facebook kampányok

Hasonlóan a Google Ads-hez, facebookon is lehet fizetett hirdetéseket indítani kattintás alapúan, hogy csak a tényleges érdeklődők után kelljen fizetni.

Professzionális csapatunkkal rengeteg ügyfelünk számára sikerült megfelelő számú elérést és konverziót biztosítani facebook hirdetések segítségével.

Amennyiben szeretné termékeit és szolgáltatásait értékesíteni a közösségi média erejével, keressen minket bizalommal!

Google Ads kampányok

A google keresőmotorjában elhelyezett, jól célzott hirdetésekkel hatásosan szólíthatod meg célközönségedet és értékesítheted a termékeidet.

A PPC (pay per click) hirdetések nagy előnye, hogy (előre megadott napi kereten belül), de csak a lekattintott hirdetésekért kell fizetni, ezzel garantálva, hogy azok után kell fizetni, akik valamilyen érdeklődést mutattak a hirdetés iránt.

Hogyan működik?

 • Cégünk teljes körű google ads kampánymenedzsmentet biztosít:
 • Személyre szabott hirdetéseket készítünk Önnek, keresőszavas motorral.
 • A hirdetései garantáltan megjelennek majd a Google oldalakon.
 • A célzott elérésnek köszönhetően pénzt takaríthat meg.
 • A kampány alatt bármikor módosíthatóak a keresési feltételek, ezért ez az egyik legrugalmasabb hirdetési módszer.
 • A kampány teljesítése számokban mérhető, sikeressége beépített kimutatásokkal alátámasztható.
 • A hirdetések kattintás alapúak, tehát csak a sikeres elérések költségével kell számolnia.
 • Rugalmas megoldás - nincs költési limit, se időbeli elkötelezettség.

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft. 2008-as megalakulása óta magabiztosan fejlődve képviseli a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában.

Mindig rugalmasan kezeljük a partnereink igényeit, és a teljes munkafolyamat során konzultálunk velük minden részletről. Tehát már akkor érdemes felkeresnie minket, ha még csak a tervezés korai szakaszainál jár, hiszen mi az elképzeléseihez alkalmazkodva tudunk olyan megoldásokat felkínálni, amikre Önnek tapasztalataink alapján szüksége van.

Mi jelenleg is azt az Ügyviteli Rendszert használjuk, aminek az előnyeit részletezzük az oldal menüpontjai alatt. Éppen ezért rengeteg tapasztalatot tudunk megosztani Önnel a tényleges gyakorlati használattal kapcsolatban.

Számos helyzetben szükségünk van arra, hogy akkor is kiválóan tudjunk egymással dolgozni, ha éppen nem ugyanonnan végezzük a munkánkat. Ha Ön is szeretné ezt a stabilitást, és rugalmasságot a cége életének részévé tenni, keressen minket!

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-70/360-2777

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:00-17:00

Péntek: 09:00-16:00

 

opten minosites a hun 2022