FRIK - ONLINE MARKETING

A marketingre költött összeg kidobott pénz lehet, ha nem tudja biztosan, milyen célközönség számára érdemes hirdetnie, illetve hogyan érhetné el célcsoportját hatékonyan!

A médiastratégia gondos megtervezésével, a termék és a piac pontos ismeretével előre megtervezzük, milyen csatornákon, kiknek, hogyan és mennyi ideig javasoljuk hirdetni termékét vagy szolgáltatását.

Igény esetén nem csak a tervezésben, de a kivitelezésben is rendelkezésére állunk.

weblapkep.jpg

Keresőmarketing

A keresőmarketing - a vállalkozás méretétől függetlenül - tökéletes megoldás lehet, ha hatékonyan és személyre szabottan kívánja hirdetni cégét és új ügyfeleket szeretne szerezni.

Hogyan működik?

  • Személyre szabott hirdetéseket készítünk Önnek, keresőszavas motorral.
  • A hirdetései garantáltan megjelennek majd a Google oldalakon.
  • A célzott elérésnek köszönhetően pénzt takaríthat meg.
  • A kampány alatt bármikor módosíthatóak a keresési feltételek, ezért ez az egyik legrugalmasabb hirdetési módszer.
  • A kampány teljesítése számokban mérhető, sikeressége beépített kimutatásokkal alátámasztható.
  • A hirdetések kattintás alapúak, tehát csak a sikeres elérések költségével kell számolnia.
  • Rugalmas megoldás - nincs költési limit, se időbeli elkötelezettség.

Reklám banner készítés

Az online marketing óriásplakátjaként a banner a célzott és hatékony kampány elengedhetetlen eleme!

A kor követelményeinek megfelelő professzionális kivitelezéssel a reklámbanner továbbra is egy jól működő marketingeszköz, ami számos potenciális vevő képernyőjén feltűnhet.

Igény esetén cégünk egyedi, különleges bannereket készít Önnek. 
Amit vállalunk: szövegírás, grafikai alaptervezés, méret mutáció és típusváltások elkészítése.

Közösségi média

Aki nincs fent a Facebookon, az nem is létezik. Biztosan Ön is hallotta már ezt a sokat emlegetett mondatot. Valószínűleg az Ön potenciális ügyfelei is nap, mint nap hosszú időt töltenek el a legnépszerűbb közösségi oldalon. 
A Facebookon nemcsak célzottan érheti el a közönségét, hanem kétirányú, élő kapcsolatot is létesíthet velük, így a jó hírek terjedése és a személyes ajánlások is hihetetlen mértékben felgyorsultak.

Hogyan segíthetünk Önnek?

  • Létrehozzuk és üzemeltetjük a Facebook oldalát, továbbá vállaljuk teljes körű adminisztrációját is. Igény esetén különféle alkalmazásokat, játékokat is fejlesztünk hozzá.
  • A Google Adwords hirdetésekhez hasonlóan, a Facebookos hirdetések is kattintás alapúak, így csak a tényleges érdeklődők, kattintások után szükséges fizetnie. 
  • A célközönség számos különböző szempont szerint pontosan beállítható, hirdethet egészen szűk vagy egészen széles körben is.

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

facebook_page_plugin