FRIK - weblapkészítés

A weboldal vállalkozásunk kirakata

Mind tudjuk, hogy az első benyomás mennyire fontos, akár cégbemutató Weboldalról, Landing Pages-ről, vagy Webshopról van szó.

Egy jó weblap bizalmat ébreszt, felkelti a figyelmet, és ami a legfontosabb: a célcsoport elérésével segíti az értékesítést. Nincs még konkrét elképzelése? Segítünk a domain névtől kezdve az utolsó grafikai elem megtervezéséig, különös tekintettel az Ön egyedi igényeire! Emellett weboldalát úgy alakítjuk ki, hogy az könnyen szerkeszthető és frissíthető legyen, valamint a Google találati listákon is a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen.

Megrendelőinkkel folyamatos kapcsolattartásban állunk, így ők nyomon követhetik a munkafolyamatot a kezdetektől az átadásig.

weblapkep.jpg

Hogyan fogunk hozzá?

Ön felvázolja konkrét elképzeléseit, mi elmondjuk, hogy ezt hogyan, milyen ütemezéssel lehet megvalósítani. Segítünk meghatározni a weboldal ötéves célját, hogy a később felmerülő fejlesztéseket, funkciókat, aloldalakat is mielőbb beépíthessük az oldalra, megkímélve Önt a későbbi változtatásokkal járó költségektől.

Hogyan segítheti munkánkat? Foglalja össze nekünk, mit tudjon a weboldal, milyen menüpontokra lesz szüksége és milyen munkamenetnek örülne a legjobban.

Felhasználóbarát weboldal

Minden esetben törekszünk arra, hogy az általunk készített weboldal ne csak szép és funkcionális, de felhasználóbarát is legyen. Az aloldalakat úgy nevezzük el és alakítjuk ki, hogy a látogató hamar rátaláljon arra az információra, szolgáltatásra, termékre, amit keres. Weboldalak esetében elsődleges cél a kapcsolatfelvétel, vagy hírlevélre való feliratkozás, webshopoknál pedig a vásárlás. Az aloldalak elrendezésével, felépítésével célirányosan tereljük a látogatót.

Reszponzivitás

A weboldalak szerkesztésénél gondoskodunk a reszponzivitásról is, hiszen fontos, hogy az oldal mobiltelefonról, tabletről is épp olyan felhasználói élményt nyújtson, mint asztali számítógépről vagy laptopról. Weboldalainkat úgy alakítjuk ki, hogy az optimális megjelenés - könnyű olvashatóság, esztétikus elrendezés, könnyű tájékozódás - rugalmasan igazodjon a megjelenítő eszköz méretéhez.

Weblapok karbantartása, frissítése

A weboldal egy szoftver, amit rendszeresen frissíteni szükséges, tartalmait pedig időnként felül kell vizsgálni. Az általunk készített weblapok fejlesztése nem szűnik meg az átadás pillanatában, továbbra is felügyeljük, frissítjük, kérésére kisebb változtatásokat, fejlesztéseket is elvégzünk.

Ezen felül honlapját kérésére összekötjük közösségi oldalával, azaz amit kiír a weblapjára, az megjelenik majd a közösségi oldalán is, amivel további érdeklődőket toborozhat weboldalára.

Amennyiben korszerűtlennek vagy bármilyen okból nem megfelelőnek érzi jelenlegi weboldalát, forduljon hozzánk bizalommal! Átalakítjuk, kiegészítjük, felturbózzuk idejétmúlt weboldalát!

Rólunk

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft.-nél 2008-as megalakulásunk óta magabiztosan fejlődve képviseljük a szakértelmet és a megbízhatóságot az informatikában. Partnereinktől a legjobban eső visszajelzés számunkra, hogy korrektek, hatékonyak és rugalmasak vagyunk. Munkavégzésünket Ügyfeleink igényeinek, kéréseinek – legyen szó az előzetesen megbeszéltektől a menet közben felmerültekig – teljes körű kielégítése jellemzi.

Facebook

Nyitvatartás

Alább tekintheti meg elérhetőségeinket

Telefon: +36-30/610-1027

Email: info@frik.hu

Nyitvatartás: 

Hétfő - Csütörtök: 09:30-17:30

Péntek: 09:30-16:30

facebook_page_plugin