FRIK - Hosting

Mi a hosting?

Webes megjelenéshez két dologra van feltétlenül szükségünk: egy domain névre, amely az Ön leendő weboldalának címe, illetve megfelelő méretű tárhelyre. Milyen egy jó domain név és hogyan válasszuk ki a számunkra tökéletes tárhelyet?

Hosting - FRIK Budaörs

Hogyan válasszunk domain nevet?

A megfelelő domain név rövid, tömör és megjegyezhető, tehát pont olyan, mint egy jó cím. Alkalmas lehet a cég vagy vállalat nevének hangzatos rövidítése is, mint például a frik.hu. Fontos az is, hogy milyen végződés mellett döntünk.

Ha vállalkozásunkkal a hazai piacon szeretnénk mozogni, akkor a „.hu” domain végződés a legcélszerűbb. Ha viszont külföldi területek meghódítása a cél, akkor a „.com”, „.net”vagy a „.eu” (stb.) végződések közül kell választanunk. Ez azért fontos, mert a Google kereső a domain végződést is figyelembe veszi, amikor egy-egy keresés alkalmával rangsorolja a releváns találatokat.

Tehát, ha vállalkozásunk működési területének megfelelő a domain nevünk végződése, nagyobb eséllyel talál meg minket a megszólítani kívánt célcsoportunk. Amennyiben az Önhöz vagy cégéhez passzoló domain név kiválasztását illetően tanácsra van szüksége, állunk rendelkezésére!

Milyen egy jó tárhely?

Egy jó tárhely gyors, minőségi, egyszerűen bővíthető és könnyen kezelhető.  Hiába népszerű, vagy releváns tartalmakkal feltöltött a weboldal, ha az elérése lassú és bizonytalan, a látogatók máshol fognak tovább keresgélni. Nem utolsó sorban cégünk is sokat veszthet egy megbízhatatlan tárhely miatt, hiszen látogatóink párhuzamot vonnak a silány weboldal és a szolgáltatásunk között. Weboldalának és tárhelyének folyamatos elérhetősége és jó működése nem csak az Ön számára, de számunkra is fontos, hiszen az Ön leendő weboldala mellett nagy adatmennyiséget őrzünk tárhelyeinken.

E-mail szolgáltatás

A tárhellyel együtt igény esetén e-mail postafiók szolgáltatást is biztosítunk. Az éves/havidíjas e-mail postafiók megoldások jóval több, jobb és biztonságosabb szolgáltatás kínálnak, mint ingyenes társaik. Mindez a folyamatos fejlesztéseknek és a korszerű technikák alkalmazásának köszönhető. Letisztultabbak, gyorsabb használatot tesznek lehetővé, és kevesebb reklámot, kéretlen leveleket (SPAM) jelenítenek meg.